ReformIS

[ Contents | Post ]

Pesta Maksiat Bulan Ramadan Di Bangsar

From:
Date: 15 Dec 1999
Time: 09:39:47

Comments

Pesta Maksiat Bulan Ramadan Di Bangsar

MAHAFIRAUN telah meluluskan satu Pesta Maksiat sempena menyambut tahun Baru Di Bangsar Dan Bukit Bintang dalam keadaan dimana kita umat islam sedang menghadapi Bulan Ramadan yang penuh berkat. Antara acara yang akan disambut sudah tentu dengan pesta Nyanyian, pesta Jualan arak, pesta dadah dan pesta maksiat akan diadakan pada malam tersebut.

Beberapa persiapan telah diatur untuk menyambut pesta tersebut yang mana lokasi nya akan diadakan disekitar Jalan Telawi berhampiran Masjid Bangsar.

Kepada penduduk Bangsar yang beragama islam..adakah anda semua redha dgn keadaan ini? Bangunlah dari tidurmu. Buka mata dan celikkan mata. Sedar dan Insaflah.Mungkin penduduk Bangsar sendiri suka dgn Pesta ini. Buktinya mereka telah pilih Sharizat Mee mamamak untuk jadi wakil mereka. Sarizat ni memang tahu pesta ini diadakan tapi buat tak tahu bila ditanya.

Kepada Doktor yang menafikan pernah memberikan pendapat kepada wartawan Harakah mengenai ketidakpuasan hatinya kkepada BN yg menjadi berita hangat sekarang ni...saya seru supaya bertaubatlah. Saudara sebenarnya telah bercakap perkara yang benar. Janganlah bersekongkol dgn mereka yang telah lupa dan buta mengenai agama. - SPY City 15 Dis 99

Last changed: December 15, 1999