ReformIS

[ Contents | Post ]

Menentang Propaganda MAHAFIRAUN Dan Sekutunya

From:
Date: 27 Nov 1999
Time: 01:24:35

Comments

Menentang Propaganda MAHAFIRAUN Dan Sekutunya

Saudara se-pejuang,

Saya tidak approve dengan taktik Kerajaan yang ada sekarang tapi ada kala demi kebaikan negara, kita harus "equalize-kan" propaganda BN.

1. Cuba cari (kalau ada) gambar Dr. M bersama orang Jepun. Kalau ada gambar pada masa 40an bersama askar Jepun...lebih baik. Atau gambar Dr M berjabat tangan dengan orang Jepun. Orang Cina yang tua sampai hari ini masih bencikan orang Jepun dengan perbuatan kejam mereka dan sampai hari ini tak pernah minta maaf atas perbuatan mereka. CETAK DAN EDAR DI KE-SELURUH LAPISAN RAKYAT TERUTAMA DI MANA UNDI ORANG CINA MENJADI FAKTA PENENTUAN.

2. Cetak dan edar gambar Rahim Nor dengan perkataan "UNDI BA UNTUK PENJARAKAN RAHIM" dan di sebelah Rahim Nor, Gambar Anwar dengan mata hitam dengan perkataan "UNDI BA UNTUK BEBASKAN ANWAR"!! Mesti ada logo ADIL, PAS, PRM, DAP dan "X".

3. Cetak gambar rumah baru Dr. M dan di sebelah rumah baru Dr. M, tempat kediaman Agung Kita. Dengan perkataan "UNDI BA SUPAYA AGUNG DAN RAJA KITA DI BERI KEDAULATAN YANG PATUT DI BERI"!!! atau "UNDI BA UNTUK MENGHALANG DR. M DARI MENJADI PRESIDENT PERTAMA MALAYSIA"!!! atau UNDI BA SUPAYA AGUNG DIBERI RUMAH MEWAH ITU!!!!

Saya berharap saudara dapat berbuat sesuatu dengan candangan ini dengan serta merta. BN mesti di hapuskan dan Anwar patut di bebaskan atau di bagi "bail". Cetak dan edar dari rumah ke rumah dari Kampung ke Kampung di seluruh Malaysia!!! Sekian sahaja sumbangan saya untuk meberi idea untuk memenangi Pilihanraya ini ANTI BN seumur hidup

Last changed: November 27, 1999