ReformIS

[ Contents | Post ]

MAHASHIT Ketakutan

From:
Date: 26 Nov 1999
Time: 04:17:07

Comments

MAHASHIT Ketakutan

Assalamualikum.

Pada pendapat saya media blitz yang dilakukan oleh kesemua saluran TV sama ada swasta ataupun kerajaan adalah bukti kukuh bahawa Kerajaan Shit sedang menghadapai ujian yang paling getir dalam riwayatnya.

Kerana jika dikira kos untuk membuat Iklan-iklan memburukkan BA tentu memakan jumlah belanja yang besar sedangkan iklan barangan kommersial juga berpuluh ribu (paling kurang) untuk dibuat. Masa tayangan pula ialah masa "prime time" yang mana slot ini adalah mahal. Jika dahulu hanya Petronasa yang mampu berbuat demikian kini Barisan Najis menyalahgunakkan kekuasaan untuk mengarahkan stesyen-stesyen TV menayangkan iklan mereka.

Satu soalan adalah di mana BN ini dapat duit? mesti ada paper trailnya.Rasuah? Duit Yahudi? Salahguan duit Rakyat? Allah Saja yang mengetahui.

Dan satu lagii ialah jika MahaShit konfiden sangat BN dapat 2/3 kenapa kena ada media blitz ini?

Sesorang yang sedang tersepit hanya akan memasuki "Defensive mode" dan tidak sekali-kali jika dia konfiden untuk menang.Ini kira defense abihhh la nih.

Jadi sekarang MAhashit sedang merasakan bahawa ini adalah pertarungan do or die so dia tak akan menyimpan apa -apa reserves arsenalnya dan menggunakan seluruh kekuatannya untuk menang dengan apa cara sekalipun.It's an all out war!

Lagi satu tadi TV3 1/4 memaparkan bahwa pakatan BA sepreti DAP bersekongkol dengan Yahudi kerana menyertai International Socialist Association. Ini APa yang merepek nih..... YANG HANGPA DOK BAWAK MASUK YAHUDI PUNYA KRIKET TEAM UNTUK ICC WORLD CUP TU APA? Semangat kesukanan? Yang Tengku Abdullah pi Israel tuh takkan without Mahashit's sanction? mana buleh dalam malaysia nih mana buleh benda jalan without your knowledge kannn Mahashit? MANA ADA PERNAH PEMIMPIN UMNO (LAMA) BUAT LAGU NIH? SYED JAAFAR ALBAR TUH PUN TAU YAHUDI NIH TAK BOLEH BUAT KAWAN. SYED HAMID ALBAR TAKE NOTE. BUAT MALU PAK SYED JOHOR AJA...

Dan kemarahan Raja Kamaruddin itu pun ada betulnyaa.. semasa menghalau krew TV3 1/4. MEMBER KAT TV3 TOBAT lah cari la makan tempat lain. HUKUM TUHAN TU.JANGAN BUAT MAIN.

Rezeki bukan depa bagi... Tuhan bagi. kalau tak percaya benda basic nih.. salah ke kalau orang kata hangpa kapiaq? cuba la pikir baik-baik.

Contoh yang paling senang.... rujuk pasai bab arak

9 orang yang ada kena mengena bab nih semua masuk neraka.. tukang tanam, tukang kutip, tukang perah, tukang peram sampai la ke tukang yang layan orang yang dok minum dok minum nih...

Abih kalau hang qiaskan ngan tv3 1/4 punya krew...tukang plan berita, tukang interview, tukang tangkap gambaq tukang bawak van sampai laaa ke tukang baca nih....

Hangpa dok buat nih pasai apa? tanya la diri sendiri jangan dok kata professional, professional. Macam kata Raja Petra kalau hang mengaku Islam nanti satu hari hang mati, Tuhan Tanya hang nak kata apa? Professional? Abih tuhan kata akai Aku bagi kat hang hang buat apa? haaaa jawab. Pusing kot mana pun hang tak lepaih punya.

Jadi pada Pengundi aku nasihatkan yang hangpa semua kalu undi orang tak betul bermakna hang dah bagi amanah kat orang tak betui. Hangpa pun kena sekali. Kalau Orang yang hang undi buat undang-undang dalam parleimen atau DUN yang menaya orang atau langgar hukum Tuhan,hang pun kena jugak pasai dah tau dia tak betui (macam MAHASHIT) yang hang dok undi dia lagi pasai apa? mana akai hang? pusing kot mana pun tak buleh menang punya.

Itulah sedikit sebanyak nasihat aku pada hangpa semua. Barisan Najis tu bawak kemajuan yang semua dok tempah saham pi Neraka. ingat api neraka tuh bukan macam api oxy-acythelene. panas dia sampai warna pun hitam. hang penah tengok kaa api tak da cahaya sampai hitam?

Kalau tak percaya benda-benda nih maka hang tak tau laaa apa aku nak kata.. aku rasa mak pak hang dah ajaq takat depa mampu pas tu hang dah akil baligh sendiri mau ingat laaaaa...

Sekian.

Gerenti pangkah BA

Last changed: November 26, 1999