ReformIS

[ Contents | Post ]

Othman Abdul Pengkhianat.

From:
Date: 18 Nov 1999
Time: 21:40:41

Comments

Othman Abdul Pengkhianat.

Saya terbaca dalam tajuk "Apa terjadi pada guru ini" dan terlihat nama Othman Abdul(Parlimen Pendang) yang menandatangani surat tersebut. Dulu Othman Abdul di kenali oleh orang ramai sebagai orang DSAI(ketika masih TPM) dan beliau dalam ceramahnya memuji DSAI dan pernah mencaci Dr. Mahathir. Tetapi sekarang saya amat kesal atas tindakannya yang sanggup terlibat dalam mengambil tindakan ke atas seorang ustaz yang sebangsa dan seagama dengannya yang kerana semata mata mahu menegur seorang pemerintah yang zalim.

Untuk pengetahuan semua, Othman Abdul ini pernah berkata(mungkin tersasul) yang ia telah "mempunyai wang sebanyak 2 juta dan tak heran kalau kalah" bila ada orang UMNO yang bergurau bahawa ia akan kalah dalam pilihanraya kali ini.

Untuk pengetahuan hang wahai Othman, UMNO Pendang sudah tak mahu hang lagi dan hang akan kalah pada pilihan raya kali ini di tangan PAS dan segala harta hang akan di siasat.

***kepada Fatimah(DUN Air Putih)...bukalah tudung hang kerana kata idola hang tudung tak wajib pakai...asal isi(hati) baik. Kat orang kampung yang takdak internet oleh la hang cucuk hidung, kat kami sorry la...

Salam reformasi.

Last changed: November 18, 1999